top of page
Search

Alleen het beste is goed genoeg

Met een vlakke structuur, directe communicatielijnen en kennis van de werkvloer groeide Cleaning Professionals uit tot een gerenommeerde speler in de schoonmaaksector. Permanente opleiding van medewerkers leidt tot vakkennis en versterkt volgens Cleaning Professionals de kans op succes.


“We zijn een klassiek schoonmaakbedrijf en richten ons op kleine en grote bedrijven maar ook op scholen, winkelcentra of lokale overheden. Op dagbasis of periodiek zorgen wij voor de schoonmaak van kantoren, traphallen, ramen, gevelreiniging, sanitaire ruimtes, enz. Daarnaast nemen wij licht industriële schoonmaak voor onze rekening, denk daarbij aan de schoonmaak van productielijnen in een bakkerij. Ook schoonmaak van nieuwbouw, beurzen, luchthavens en schepen behoort tot ons aanbod,” vertelt Peter Augusteyns, dagelijks bestuurder bij Cleaning Professionals.


Lokale verankering

Opgericht in 2007 door Marco Apers en Luc van de Voorde, telt Cleaning Professionals anno 2020 circa 1000 medewerkers met een grote diversiteit en verleent diensten aan 3000 klanten over gans Vlaanderen. Naast zijn eigen autonome groei breidde Cleaning Professionals de jongste jaren fors uit met acquisities van diverse schoonmaakbedrijven. Deze organisaties behouden zo lang ze dit nodig achten hun eigen merknaam. “We gaan voor een sterk partnership met klanten en profileren ons door een lokale verankering. Naast de hoofdzetel in Erembodegem beschikken we nog over filialen in Oostende, Brugge, Wevelgem, Sint-Niklaas, Lier, Zandhoven, Antwerpen, Brasschaat en Dessel. Op die manier kunnen we steeds een beroep doen op medewerkers uit de nabije omgeving van onze klanten.” Daarnaast speelt het nauwe contact met klanten een belangrijke rol in de aanpak van Cleaning Professionals. “Door onze eenvoudige bedrijfsstructuur en grote beslissingsbevoegdheden van onze verantwoordelijken kunnen wij zeer snel handelen. Door een regelmatig bezoek aan klanten kunnen we vlot inspelen op een veranderende omgeving.”


Moderne opleidingstechnieken

Met het uitwerken en implementeren van een volledig nieuw modulair opleidingsplan, zowel voor arbeiders als bedienden, blijft Cleaning Professionals competitief. “Wij wensen hierbij gebruik te maken van moderne opleidingstechnieken. Medewerkers kunnen van thuis uit of op de werf instructiefilmpjes bekijken en op die manier hun competenties verhogen.

Ook al groeien wij heel snel, toch kiezen we voor kwaliteit en continuïteit. Daarom streven we steeds naar dezelfde medewerker(s) bij een klant. Dat creëert rust en zekerheid,” besluit Peter Augusteyns.

STERCK_A_31_200477_cleaningprof
.pdf
Download PDF • 232KB

Comments


bottom of page