© 2018 BY KROES MARKETING

  • Facebook Social Icon

Van dynamische starter tot gezonde groei

 

Midden 2007: Cleaning Professionals wordt opgericht door Marco Apers en Luc van de Voorde, beiden als jarenlang actief op directeursniveau in de schoonmaakindustrie.

 

• 2008 - 2016: Cleaning Professionals kent een gezonde groei, onder meer door een aantal overnames in de sector. Tot onze groep behoren ook Glanzer, Verleye Schoonmaak en Brasschaat Cleaning. Deze bedrijven werken onder eigen naam.

 

2017: anno 2017 stelt Cleaning Professionals meer dan 300 medewerkers te werk met klanten in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

 

Een jarenlange ervaring gekoppeld aan ondernemingsgeest om verder te groeien via sterke partnerships met onze klanten, da’s Cleaning Professionals in een notendop!

 

Meer weten over ons bedrijf? Neem contact met ons op!

Missie & visie

 

Met glans de beste dankzij een focus op duurzaamheid

 

Cleaning Professionals wil in de schoonmaaksector een voortrekkersrol spelen in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Een duurzaamheidsstreven dat draait rond een goed personeelsbeleid, milieuzorg en streven naar topkwaliteit voor de klant.

 

Goed personeelsbeleid

Tevreden medewerkers zijn gemotiveerde medewerkers en gemotiveerde medewerkers zorgen voor kwaliteit. Zo simpel is het. En dus volgen wij correct onze cao, ondertekenen wij het diversiteitscharter en zorgen wij o.a. door een jaarlijks medewerkers-tevredenheidsonderzoek voor een werkomgeving waarin respect en aandacht voor elkaar als medewerker en collega centraal staat.

Interesse om bij ons te komen werken? Check hier onze vacatures!

 

Milieuzorg

Cleaning Professionals probeert met een efficiënte organisatie mee het mobiliteitsprobleem aan te pakken. Daarnaast proberen wij zo veel mogelijk te werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en recupereerbare producten.

  

Streven naar topkwaliteit

Bij Cleaning Professionals willen we onze klanten verrassen, dag na dag! Met een perfecte schoonmaakservice uiteraard, maar we willen nog een stap verder gaan. Afspraken worden nagekomen, er wordt naar u geluisterd en met u meegedacht en bovenal wordt er duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd door medewerkers die trots zijn op hun vak en op wat ze dagelijks presteren.

 

Ontdek hier ons dienstenaanbod!