top of page
GVDB0232-CLP2020-D2_edited.jpg

Van dynamische starter naar gezonde groei en stabiele speler in de schoonmaakmarkt.

  • Midden 2007: Cleaning Professionals N.V. wordt opgericht door Marco Apers en Luc van de Voorde, beiden al jarenlang actief op directeursniveau in de schoonmaakindustrie.

  • In de periode van 2008 tot op heden worden buiten autonome groei,  meer en meer  bedrijven aan de groep toegevoegd door fusies en overname van handelsfondsen. Sommige zusterbedrijven zoals Glanzer NV en Astroclean BV werken nog steeds onder eigen naam maar in zeer nauwe samenwerking met Cleaning Professionals.  

  • In 2020: stelt Cleaning Professionals en de zusterbedrijven samen bijna 1000 medewerkers te werk en verleent diensten aan 3000 klanten in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen. 

  • Een jarenlange ervaring gekoppeld aan ondernemingsgeest om verder te groeien via sterke partnerships met onze klanten, da’s Cleaning Professionals in een notendop!

Meer weten over ons bedrijf? Neem contact met ons op!

Met glans de beste dankzij een focus op duurzaamheid

Cleaning Professionals wil in de schoonmaaksector een voortrekkersrol spelen in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Een duurzaamheidsstreven dat draait rond een goed personeelsbeleid, milieuzorg en streven naar topkwaliteit voor de klant.

 

Goed personeelsbeleid

Tevreden medewerkers zijn gemotiveerde medewerkers en gemotiveerde medewerkers zorgen voor kwaliteit. Zo simpel is het. En dus volgen wij correct onze cao, ondertekenen wij het diversiteitscharter en zorgen wij o.a. door een jaarlijks medewerkers-tevredenheidsonderzoek voor een werkomgeving waarin respect en aandacht voor elkaar als medewerker en collega centraal staat.

Interesse om bij ons te komen werken? Check hier onze vacatures!

 

Milieuzorg

Cleaning Professionals probeert met een efficiënte organisatie mee het mobiliteitsprobleem aan te pakken. Daarnaast proberen wij zo veel mogelijk te werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en recupereerbare producten.

  

Streven naar topkwaliteit

Bij Cleaning Professionals willen we onze klanten verrassen, dag na dag! Met een perfecte schoonmaakservice uiteraard, maar we willen nog een stap verder gaan. Afspraken worden nagekomen, er wordt naar u geluisterd en met u meegedacht en bovenal wordt er duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd door medewerkers die trots zijn op hun vak en op wat ze dagelijks presteren.

Ontdek hier ons dienstenaanbod:

BENT U OOK BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
bottom of page