REINIGEN VAN

TAPIJT

Tapijt reiniging schoonmaak.jpeg
Reinigen van tapijt

 

Wij ondervinden dat steeds meer klanten opnieuw kiezen voor tapijtvloeren, respectievelijk tapijttegels.

Cleaning Professionals beschikt over afzonderlijke teams die het reinigen van tapijtvloeren volledig onder de knie hebben. Ook het reinigen van stoelen en stoelzitten behoort tot onze mogelijkheden. Wat we niet doen is het ophalen of ter plaatse reinigen van losse tapijten of het reinigen van salons.

 

Voor het reinigen van uw tapijt maken we gebruik van verschillende methodes die ingezet worden afhankelijk van het soort tapijt en van de vervuiling van uw tapijtvloeren.

 

De meeste tapijten reinigen we met aangepaste producten en een duplextapijtreiniger. De 2 cilindervormige borstels zorgen er voor dat het tapijt tot in de diepte gereinigd wordt.

Bij zeer zware vervuiling opteren we voor het reinigen met tapijtreinigingspoeder dat we op de vlekken inborstellen en nadien opzuigen.

 

Welke methode we ook gebruiken, uw tapijt is een uurtje na het reinigen terug beloopbaar.

Voor eenmalige reiniging

Wenst u uw tapijt eenmalig te laten diep reinigen dan komen wij graag met onze specialist bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken.

Of volgens een regelmatig onderhoudsplan

Indien gewenst kan de klant ook kiezen voor een onderhoudsplan waarbij we periodiek bepaalde zones komen reinigen en dit zonder dat de klant hiervoor iets moet afroepen.

 

- Inkom en algemene vlekverwijdering: 1 keer per 2 weken

- Gangen: elke 4 maanden

- Burelen: 2 keer per jaar

 

Door dit onderhoudsplan blijft uw tapijt er ook steeds netjes uit zien en verlengt dit de levensduur.

Binnen 2 behandelingen van tapijtvlooien verlost.

Als laatst kan u ons ook inschakelen voor het bestrijden van tapijtvlooien. Met aangepaste middelen zorgen wij door het toepassen van 2 handelingen dat dit ongemak snel verholpen wordt.

ONZE OVERIGE DIENSTEN:

BENT U OOK BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?