Cleaningboy
Vlamingstraat 4
8560 Wevelgem

Tel: 056 25 52 52
Bericht

Cleaningboy

De vertrouwde naam Cleaningboy verdwijnt gelijdelijk uit het West Vlaamse straatbeeld en wordt vervangen door de naam Cleaning Professionals nv

Onze naam is vanaf heden officieel gewijzigd in Cleaning Professionals nv. Dit komt omdat we er voor gekozen hebben om met ons zusterbedrijf Cleaning Professionals te fuseren vanwege de vele voordelen die dit voor ons en onze klanten opleverde. 

Sinds januari 2014 zijn we ook verhuisd van Marke naar Wevelgem. Hier zetelen we sindsdien in het bedrijvencentrum aan de Vlamingstraat 4. Ons telefoonnummer bleef ongewijzigd. We zijn ondertussen goed gewend aan onze nieuw huisvesting en de nieuwe naam en staan enthousiast klaar om u van dienst te zijn.

We bieden nog steeds een groot pakket van schoonmaak,  en overige facilitaire diensten aan en zijn vanuit Wevelgem  in geheel West-Vlaanderen vertegenwoordigd.

Als West Vlaams schoonmaakbedrijf kennen we de noden van onze klanten. We weten wat u belangrijk vindt en zullen er alles aan doen om die behoefte te vervullen. 

Daag ons uit om dat te komen bewijzen! Onze medewerkers staan voor u klaar, gemotiveerd tot op het bot, om u dat beetje meer te geven dat het verschil maakt tussen glimmen en “Met Glans de Beste zijn”.

Klik voor meer informatie over onze organisatie, onze diensten of vacatures op de knop Cleaning Professionals.

Marco Apers
Gedelegeerd bestuurder