Schoonmakers worden gezien

Een opsteker voor alle onze schoonmakers: Deze poster werd deze week gespot bij één van onze grotere klanten. 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Respect en petje af voor iedereen werkzaam in de schoonmaakbranche.

MONDKAPJES - MONDKAPJES - MONDKAPJES

Wellicht één van de meest gehoorde woorden in deze dagen van corona-crisis.

Ook onze medewerkers hebben nood aan mondkapjes

In afwachting van de bestelde mondkapjes waar we nu, net als de rest van de wereld, al dagen op zitten te wachten is er een vrijwillige initiatief gestart.

Een aantal leidinggevenden, onder aanvoering van Annick Byl, heeft besloten zelf katoenen mondkapjes te maken.  Let wel: dit zijn mondkapjes NIET voor de medische zorg, maar voor alle andere mensen die zichzelf en de mensen rondom hen willen beschermen.  Het gaat om een goed aansluitend model (zie foto), wat na wassen op 60 graden en strijken weer virusvrij is en gebruikt kan blijven worden.

 

Ondertussen zijn er meerdere collega’s ook gestart met het steunen van deze aktie en werden er reeds ruim 300 kapjes genaaid en inmiddels verdeeld onder de collega’s. .

Zo lang de bestelde kapjes niet binnen zijn is dit een goed alternatief waar wij Annick en haar mede naaisters ontzettend dankbaar voor zijn.

 

Het patroon is hier te downloaden ......

Februari 2020

CLP donatie aan Vebego Foundation

In december 2017 vierden we het 10-jarig bestaan van CLP. Er is toen een goed doel gekozen waar gasten een gift als kado aan CLP konden doneren. De Vebego Foundation heeft meerdere projecten in derde-wereldlanden. Aan één van deze projecten is het geschonken bedrag besteed. Dit project is nu afgerond en het volgende verslag en foto's laten zien dat het geld prima terecht is gekomen. Een prestatie om trots op te zijn.

Al enige tijd geleden hebben wij, Vebego Foundation, een prachtige donatie van jullie ontvangen om te besteden aan onze projecten.

We zijn zorgvuldig omgegaan met de besteding van jullie donatie. Het moest voor ons echt een specifiek doel gaan krijgen.

Uiteindelijk hebben we gekozen om de volledige donatie te besteden aan de inrichting van het “Community-Centre” van ons project in Nikaweratiya in Sri Lanka.

Namens de Vebego Foundation en onze partners in Sri Lanka willen we jullie onwijs bedanken voor de donatie!

 

Wij zijn namens de Vebego Foundation in Sri Lanka geweest en hebben met eigen ogen mogen zien dat jullie donatie zeer goed wordt besteed.

In 2019 hebben we het project ‘Community Centre in Nikaweratiya’ afgerond: een gemeenschapscentrum welke plaats biedt voor opleidingen en een kindercrèche waar de vrouwen van de gemeenschap kun kinderen naartoe kunnen brengen zodat zij zelf met hun bedrijf aan de slag kunnen. Het Community Centre is namelijk gevestigd naast het micro-financiering kantoor. Middels deze micro-financieringen krijgen de vrouwen de mogelijkheid om hun eigen bedrijf te starten en zo te bouwen aan hun toekomst en die van hun kinderen.

 

Middels jullie donatie hebben we de kindercrèche al gedeeltelijk kunnen inrichten, inclusief speeltoestellen en meubilair voor de opleidingsruimte. Verdere inrichting zal de komende periode gaan plaatsvinden.

CLP en Verleye Schoonmaak in het Schoonmaak België E-journaal van 28 februari 2018

Het nieuws van de fusie tussen Verleye Schoonmaak en CLP is nu ook te lezen in een artikel van het Schoonmaak België E-Journaal.

"Sinds Cleaning Professional in oktober 2015 het schoonmaakbedrijf Verleye uit Brugge overnam, werkten deze twee  reeds zeer intensief samen. Vanaf januari 2018 vond tussen het moederbedrijf Cleaning Professionals en Verleye een fusie plaats en is de officiële naam vanaf nu Cleaning Professionals.

“In het straatbeeld zal de naam Verleye, weliswaar in combinatie met Cleaning Professionals, zichtbaar blijven. Evenals de medewerkers die dezelfde blijven en het kantoor aan de Hoge Hul in Brugge dat voor deze regio onze uitvalsbasis blijft”, meldt Marco Apers, gedelegeerd bestuurder van Cleaning Profesisonals.

De fusie tussen Veleye schoonmaakbedrijf en Cleaning Professionals zal voor de klant nauwelijks merkbaar zijn. Apers: “Voor hen veranderd het btw-nummer en de naam op de factuur. Verder blijft alles bij het oude. Dezelfde medewerkers aangevuld met een aantal nieuwe collega’s van Cleaning Professionals zullen de diensten waarborgen.

Door de fusie groeit Cleaning Professionals naar een totaal personeelsbestand van ruim 450 medewerkers. Apers tot slot: “In West -Vlaanderen zijn we nu met  150 medewerkers en met vestigingen in Oostende, Wevelgem en Brugge zitten we dus altijd in de buurt van onze klanten en onze medewerkers. We zullen nog beter in staat zijn om onze missie Met glans de beste willen zijn te realiseren.

21 -02-2018

Verleye Schoonmaak en Cleaning Professionals fuseren

Wat betekent dit? 

In oktober 2015 werd Verleye Schoonmaak uit Brugge overgenomen door Cleaning Professionals en sindsdien werken deze twee zeer intensief samen.

Vanaf januari 2018 vond de fusie plaats tussen het moederbedrijf Cleaning Professionals en Verleye Schoonmaak. Verleye Schoonmaak gaat nu voortaan onder de officiële naam Cleaning Professionals verder. In het straatbeeld zal de naam Verleye Schoonmaak, weliswaar in combinatie met Cleaning Professionals, zichtbaar blijven. Net zoals de medewerkers en het kantoor aan de Hoge Hul te Brugge hetzelfde blijven en voor deze regio onze uitvalsbasis zal blijven. 

Wat blijft hetzelfde?

De fusie tussen Verleye Schoonmaak en Cleaning Professionals zal voor de klant nauwelijks merkbaar zijn. Met uitzondering van het veranderde BTW-nummer en de naam op de factuur, zal alles bij het oude blijven. En dat is mooi!

Dezelfde medewerkers aangevuld met een aantal nieuwe collega’s van Cleaning Professionals zullen de diensten waarborgen en de vertrouwde service verlenen.

​Door deze fusie ontstaat in West-Vlaanderen een groter en sterker schoonmaakbedrijf met ruim 150 medewerkers en vestigingen in Oostende, Wevelgem en Brugge.

We zitten dus altijd in de buurt van onze klanten en onze medewerkers zullen nog beter in staat zijn om onze missie “ met glans de beste" te willen zijn, in te vullen.

17-3-17

Website in een fris nieuw kleedje

Cleaning Professionals wil met zo’n 300 medewerkers in Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen een voortrekkersrol blijven spelen in de schoonmaaksector. Met deze vernieuwde en opgefriste website – met een duidelijke navigatie en heldere informatie – willen we die ambitie nog eens onderstrepen.    

 

Meer weten over ons bedrijf? Neem contact met ons op!

23-04-2017

Hoe de risico's van besmetting bij grieppandemie te verminderen door preventieve schoonmaak.

Preventief schoonmaakprogramma bij griep

Griep verspreidt zich met name door de overdracht van het virus via de mond en speeksel. Het opstellen van een goed hygiëne plan is dan ook een van de eerste maatregelen die bedrijven kunnen nemen om besmetting tegen te gaan. Dit plan moet onderdeel zijn van een continuïteitsplan dat ieder bedrijf dient te maken in voorbereiding op de pandemie.

 

Bij Cleaninprofessionals zijn we inmiddels voorbereid op de griep en kunnen we bedrijven helpen met het opstellen van een hygiëneplan. Onderdeel daarvan is het verhogen van de schoonmaakfrequentie in de kritische ruimten in uw bedrijf. Tevens worden kritische opppervlakken zoals deurklinken, kranen, keukens, en sanitair regelmatig gedesinfecteerd.

Wilt U meer weten over onze speciale aanpak en hoe u de risico’s voor uw bedrijf kunt beperken neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0800 -12161

Voor meer en actuele informatie kunt u terecht op onderstaande site.

 

www.influenza.be 

 

Voor verdere informatie kunt u ook bellen met 0800 99 777

© 2018 BY KROES MARKETING

  • Facebook Social Icon