Getuigenissen

  • Sigrid van Houdt - Mattheessens (bouwbedrijf regio Antwerpen)

Na wat teleurstellende ervaringen met vorige poetshulpen wil ik het volgende delen: 

Nu we onze intrek hebben genomen in onze nieuwe kantoren die dan ook beduidend groter zijn dan onze vorige locatie moesten we voor de schoonmaak een constructieve en definitieve oplossing vinden. Saskia van Gelder kwam langs, notuleerde nauwgezet de ruimtes, werkplekken, kleedkamers met sanitair alsook keuken en wasplaats. Na enkele dagen ontving ik weliswaar een 10-tal pagina’s met uiteenzetting van alle taken kamer per kamer toegelicht, wat op weekbasis en op maandbasis uitgevoerd zou worden. Dit alles voor een aanvaardbaar bedrag. Hierbij werd ook vermeld dat al deze taken op 2.5 uur zouden uitgevoerd kunnen worden. Ik stond versteld en tekende toch wat sceptisch de overeenkomst. De daaropvolgende week kwamen 2 dames binnen die samen na een zeer korte briefing door alle ruimtes ‘vlogen’. Op 1 uur en 15 min. werden alle vloeren gepoetst, het stof afgedaan, het sanitair gepoetst en veel meer.

Groene Kouter en Heestert – Sofie Dewyn, coordinator kinderopvang en jeugdcoordinator

Hartelijk dank vanuit de school van de Groene Kouter en Heestert. We zijn heel tevreden over de poetsvrouwen. Als ze nog tijd over hebben doen ze andere taakjes waarvan ze zien dat het nodig is.

 

Luigi Meersman BVBA – Luigi Meersman, zaakvoerder

Kwaliteitsvolle ramenwas met een stipte uitvoering

  

Bedrijvencentrum Regio Kortrijk – Secretariaat Cockpit

Onze klanten komen ons dikwijls meedelen dat hun kantoor zo netjes gepoetst is. Bovendien is Francyele hier ons Braziliaans zonnetje, altijd in een goed humeur. Een plezier om mee samen te werken!

 

EDUCAM Service NV so – Cleo van Damme, facilities assistant

Dankzij de goede samenwerking met onze regioverantwoordelijken kunnen we er steeds op rekenen dat onze gebouwen er verzorgd bij liggen. Ook de poetsdames zijn gemotiveerd en doen hun uiterste best om de klant tevreden te stellen. Een uurtje extra poetsen indien nodig, de afwas doen, … behoort zeker tot de mogelijkheden. Onze verantwoordelijke regelt dit in no time en met de glimlach.

 

Distri Sport International NV – Rik Moens

Wij zijn al jaren trouwe klant bij Cleaning Professionals nv.  Wij vinden het aangenaam dat we een vaste poetsdame hebben die het doen en laten van onze organisatie kent en dus zonder veel woorden weet wat wij van de schoonmaakservice verlangen zodat wij ons zelf 100% kunnen concentreren op onze eigen activiteit. 

Maar er is meer.  Eind vorig jaar bouwden wij een showroom/badmintonhal. Vanwege constante beschikbaarheid en bezetting moest er op alle fronten gepionierd worden en was het steeds zoeken naar de juiste oplossingen.  Voor ons was ook Cleaning Professionals hier  een behoorlijke meerwaarde en konden we steeds bij hen terecht voor schoonmaakadvies, snel interventies na wateroverlast tijdens het bouwtraject, opkuis voor opening, aankoop van sanitaire dispensers en nog veel meer.  Op dat moment voelen wij dat Cleaning Professionals hoofdzakelijk handelt in het belang van de klant en dat correcte informatie en duidelijke afspraken de basis leggen voor een wederzijds vertrouwen.   Een vertrouwen en langdurige samenwerking die nog lang zullen duren.

 

RPC BPI Agriculture - Marleen Van der Auweraer, administration

We werken al verschillende jaren vlot samen met onze 2 vaste medewerkers van Cleaning Professionals. Ze zijn steeds stipt en werken aan een hoog tempo hun takenpakket af.

Ook bij vervanging is er een goede opvolging en steeds een correcte facturatie.  Kortom wij zijn tevreden met deze vlotte samenwerking.

 

Nuance – An Deconinck, facilities manager

Momenteel werken we met 2 dames, Amparo & Laura.  Ze presteren heel goed.  Maandelijks doen we een controle. Als er opmerkingen zijn dan wordt hieraan gewerkt. De regioverantwoordelijke  speelt hierin een grote rol, zij communiceert en delegeert. Onze kantoren zien er heel proper uit.  We hebben tevreden werknemers & werkgevers, daar doen we het voor!  

 

Bouwbedrijf Qubo NV – Ann Rooms

Altijd een verademing als Lucrèce van Cleaning Professionals is langs geweest. Burelen, vergaderzalen en sanitair… Alles steeds netjes en fris!

  • Rudy Bultynck - Technische dienst St. Paulusschool Waregem

Bedankt aan het team van glazenwassers. Deze mensen hebben mooi werk geleverd.

Het ging vlot met de drie mensen op donderdag  en de twee op vrijdag.

Het werk werd tijdig geklaard.

Er is inderdaad op vlak van ramen meer en meer werk bij ons. Ik noteer om volgend jaar een derde persoon bij te vragen. Onze Openschooldag is geslaagd!

© 2018 BY KROES MARKETING

  • Facebook Social Icon