top of page
Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Cleaning Professionals voorziet voor het uitvoeren van de werken producten van de groene, duurzame lijn van Alpheios, namelijk de Vive®  lijn

De opgegeven Vive® producten producten zijn ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik. Aan deze productlijn is na uitgebreid testen het Europees Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat toegekend, dat garant staat voor milieuverantwoorde producten. Met de producten van Vive® kiest u iedere dag voor een maximaal schoonmaakresultaat met een minimale belasting van het milieu.

Het spreek voor zich dat we bij het gunnen van de opdracht alle producten ter goedkeuring voorleggen aan de betrokken preventieadviseurs van de klant

Poetsregeling à la carte...

Voor het reinigen van beglazing aan de  buitenzijde maken wij waar mogelijk gebruik van een veilige en milieuvriendelijke methode van reinigen, respectievelijk osmose-reinigen. Hier worden er geen detergenten gebruikt. Het osmosewater heeft de eigenschap om het vuil naar zich toe te strekken. Het reinigen gebeurt met telescoopstelen vanop de grond tot een hoogte van ongeveer 12 meter. Omdat we dus niet op ladders hoeven te klimmen wordt deze reinigingsmethode als één van de veiligste methodes voor het reinigen van uw beglazing beschouwd. Bovendien bespaart u als klant de kosten van een hoogwerker uit.

Poetsregeling à la carte...

Onze wagens voldoen allemaal aan de eisen van de steden met een  lage emissiezone, maar uiteindelijk kiezen we bij voorkeur voor schoonmaakmedewerkers die in de omgeving van de klant wonen en zich met de fiets of het openbaar vervoer kunnen verplaatsen naar de werkplek.

Cleaning Professionals is een sterk sociaal geëngageerd schoonmaakbedrijf.

Elke schakel in een onderneming is belangrijk, maar onze medewerkers hebben de kwaliteit en de continuïteit van de dienstverlening pas echt in handen. Het is dan ook de taak van de werkgever om er voor te zorgen dat de medewerkers zich goed en comfortabel voelen in hun job. Dit kan volgens ons enkel indien er wederzijds respect is tussen de regioverantwoordelijke en de schoonmaakmedewerker en zo als gebundelde krachten de klant omarmen.

bottom of page